Having a blue
monday? Find your next
job on newmonday!

Support Medewerker Medior Fulltime W&S Halfweg € 2.700 - € 5.500 Per maand 251 - 489

As Support Engineer at Purple you deliver remote support from A till Z at the software and hardware part of our clients. The incidents are mainly 2nd line support (via Pulseway) regarding issues that occur in the solutio... Lees verder

Junior Fulltime W&S Delft 249 - 486

Als Product Specialist ben jij het gezicht voor de huidige en nieuwe gebruikers van Ans. Gebruikers komen bij jou met hun vragen of problemen. Als specialist van Ans ken jij het platform van binnen en van buiten. Daardoo... Lees verder

Waar wij voor staan

 

Door onze focus op Business & IT-professionals hebben wij een excellent netwerk opgebouwd met klanten en kandidaten. Door onze jarenlange ervaring spreken wij de taal van de klant. We bemiddelen niet alleen vaste functies maar ook interim-professionals. We hechten aan duurzame relaties, zowel met onze kandidaten als met onze opdrachtgevers. 

Betrouwbaar

We zien het als onze prioriteit om onze afspraken na te komen. Doen wat we zeggen, altijd en overal. Dit zorgt er voor dat we betrouwbaar zijn voor onze klanten. 

Open en eerlijk

We nemen klanten en kandidaten mee in het gehele proces. Er zijn geen verrassingen achteraf. Voor ons is dit vanzelfsprekend. 

Persoonlijk

Juist door persoonlijk contact kunnen wij volledig de behoefte van onze klanten in kaart brengen om zo tot de perfecte match te komen. 

Section 33 of de
Finibus Bonorum
et Malorum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quam nibh morbi lectus libero, mattis duis. Etiam aliquam, quisque nullam ante sodales nunc. Semper tincidunt eu purus pulvinar in quam.

Vacatures

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quam nibh morbi lectus libero, mattis duis. Etiam aliquam, quisque nullam ante sodales nunc. Semper tincidunt eu purus pulvinar in quam.

Vacatures

Sara van Steenbergen
Recruitment Consultant & Accountmanager
Jeroen Moné
Partner & Senior Consultant

Bezoekadres

Kom je met de auto, meld je dan bij de slagboom op Ringwade 1 (ingang Ordina). De huismeesters van Republic Offices geven je toegang tot ons parkeerdek. Reis je met OV stap dan uit bij bus- en tramhalte P+R Westraven (8 minuten lopen). In alle gevallen: meld je bij de bar en bestel alvast een heerlijke cappuccino!

Republic Offices / Nest Utrecht
Ringwade 33
3439 LM Nieuwegein

Dé vacature niet gevonden?

Ontvang de nieuwste vacatures per mail of stuur een open sollicitatie.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.