Jeroen Moné

Partner & Senior Consultant

“Gedreven om resultaten te boeken en met oog voor talent van professionals. Dat is waar ik voor sta en sinds het begin van mijn carrière steeds weer probeer te bereiken. Kansen voor professionals te zien en buiten kaders te denken en te handelen. Ruim 14 jaar ben ik nu actief als specialist in werving- en selectie, interim management en detachering in diverse posities, waarvan de laatste 8 jaar binnen de Business & IT markt. De oprichting van New Monday voelde direct goed. Dit was wat ik wilde: mensen helpen een baan te vinden die bij hen past en organisaties ondersteunen met het vinden van de beste professionals. Het werk maakt me enorm enthousiast. Ik krijg het vaak terug van kandidaten. Die hebben snel door waardoor je gedreven wordt. New Monday is er op gericht talentvolle, gedreven en energieke mensen bij elkaar te brengen. Helaas zijn er in ons werving & selectievak steeds meer zeer commercieel gedreven bureaus actief. New Monday is wat dat betreft echt anders: kwaliteit betaalt zich wel uit. Daar geloof ik echt in.”

Bel me terug

Jeroen Moné beheert onderstaande vacatures

Als Manager Traineeships ben jij hét gezicht van ons onderdeel traineeships. Je bouwt een nieuw merk in de dynamische wereld van traineeships, campus recruitment en Young Professional Programs. Je hebt de ambitie om ... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.